Skip to main content

  Contacteer ons voor lever- of afhaalopties!

Wie zijn we?

Sinds 2014 heeft ons bedrijf een Business Unit overgenomen van Gudrun Commercial te Lier.
Vandaag worden al deze producten door ons verdeeld en in een nieuw jasje gestoken onder de merknaam l’Héritage Chocolates by Gudrun.

Foodbrain International is intussen een toonaangevende leverancier/producent van truffels en aanverwante chocoladeproducten op de Belgische markt. Tot onze klanten behoren verenigingen, sportclubs en hobbyclubs zoals  Chiro, Scouts, scholen, KLJ, KSA, fanfare’s, harmonies, verenigingen voor het goede doel, etc.....die op zoek zijn naar een extra centje om hun kas te spijzen.

Sinds dit seizoen, kan u ons specifiek aanbod op uw maat terugvinden op onze gloednieuwe website.

Hier kan u ook al onze nieuwe smaken alsook een aantal nieuwigheden ontdekken.

Waarom wij?

De allerbeste kwaliteit tegen de beste prijs!

Door onze eigen productie, kunnen wij u daarom ook de allerbeste kwaliteit van Belgische truffels en pralines aanbieden tegen de scherpste prijzen!

Groot assortiment

Wij bieden niet enkel cacaotruffels, schilfertruffels en pralines aan.

Door de toenemende vraag, hebben wij ook extra producten aan het assortiment toegevoegd zoals ambachtelijke marsepein en topkwaliteit Deense Boterkoekjes in een design blik.

Uniek product

Al onze producten zijn op ambachtelijke manier geproduceerd en zijn uniek op de markt. Deze zijn ook niet de vinden in de supermarkten.

Grote winst

Onze producten zijn tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan te kopen, waardoor u een mooie marge kan maken.

Leveren of afhalen

Wij bieden u de mogelijkheid om zelf uw bestelling af te halen in onze magazijnen te Gierle.

Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor levering bij u ter plaatse. Contact.

Voor wie?

Wij werken samen met allerhande verenigingen, sportclubs, hobbyclubs die op zoek zijn naar een extra centje om hun kas te spijzen.
Tot onze klanten horen Chiro, Scouts, scholen, KLJ, KSA, fanfare’s, harmonies, verenigingen voor het goede doel, etc.....

Wilt u een uitstap organiseren, gaat u op bosklassen of zeeklassen, hebt u een renovatieproject in het verschiet, wilt u het goede doel sponsoren, hebt u een bedrijfsfeestje of ben u op zoek naar een mooie eindejaarcadeau voor uw personeel?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en adere promoties.